Home link
Danimarka’da Öğretmen Olmak: Erasmus+ İşbaşı Gözlem Deneyimleri
ARTVİN HOPA ATATÜRK ORTAOKULU
Sundura, Hopa Artvin Yolu, Hopa/Artvin, Türkiye
Artvin Hopa Atatürk Ortaokulu
Danimarka’da Öğretmen Olmak: Erasmus+ İşbaşı Gözlem Deneyimleri” etkinliği kapsamında, Erasmus+ projesi çerçevesinde Danimarka’da gerçekleştirilen işbaşı gözlem hareketliliğinde edinilen bilgi, deneyim ve iyi uygulamalar okul topluluğumuzla paylaşılacaktır.
Etkinlikte; Danimarka eğitim sistemi, sınıf içi öğretim yöntemleri, dijital teknolojilerin eğitimde kullanımı, öğrenci merkezli öğrenme yaklaşımları, öğretmen-öğrenci iletişimi ve okul kültürü hakkında gözlemler aktarılacaktır. Hareketlilik sürecinde elde edilen fotoğraf ve görsellerle desteklenecek sunumlarda, Türkiye ve Danimarka’daki eğitim uygulamaları üzerine değerlendirmeler yapılacaktır.
Bu etkinlikle Erasmus+ işbaşı gözlem faaliyetlerinin öğretmenlerin mesleki gelişimine katkısının görünür hâle getirilmesi, Avrupa’daki iyi eğitim uygulamalarının yaygınlaştırılması ve Erasmus+ programının sunduğu uluslararası öğrenme fırsatları konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır.